StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De grote verzoening ?
Ingefluisterd of spontaan ? Met een korte, maar mooie videoboodschap heeft Steeven Lengil een einde gemaakt aan wat een prima soap aan het worden was.
Het welles-nietes-spelletje tussen Steeven Lengil en zijn manager enerzijds en Waasland-Beveren anderzijds, is uiteindelijk uitgedraaid op een "overwinning" voor de club. Ik besef heel wat supporters tegen de schenen te stampen wanneer ik stel dat het een overwinning voor de club is geworden, want of alle plooien van de ene op de andere dag zijn glad gestreken is nog maar de vraag. Een korte videoboodschap van Steeven moet echter alle twijfels naar de vergeethoek verwijzen, want daarin zegt Lengil dat hij na een zware discussie met de club heeft besloten om bij W-B te blijven.
Steeven stelt eveneens dat de steun van de supporters hem afgelopen seizoen deugd heeft gedaan en dat hij met daden op het veld zal proberen te bewijzen tot wat hij in staat is.
Op onze nationale feestdag en de wereldgebeurtenissen van de voorbije maanden indachtig is het zaak positivisme te laten zegevieren. Als ik aan Steeven Lengil denk herinner ik mijn fantastisch gevoel toen ik vernam dat hij bij W-B had getekend. De bevestiging hiervan zou de daaropvolgende maanden in het lang en breed worden uitgesmeerd in de media, want omstreeks de wintermercato was de angst bij de supporters dat Steeven zou vertrekken goed voelbaar. Toegegeven, daarna was het een stuk minder en ging het bijna van kwaad naar erger, maar als supporters zijn we buitenstaanders en hebben niet altijd zicht op dingen die zich binnenkamers afspelen. Laat ons hopen dat club en speler sterker uit deze onzekere situatie zijn gekomen en wanneer dat het geval is ben ik er van overtuigd dat we dit seizoen nog veel voetbalplezier gaan beleven aan deze in potentie schitterende voetballer.

PVW.