StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Slechte inschatting van de clubleiding ?
Meermaals liet de clubleiding de voorbije weken zich ontvallen dat er zeker een aanvaller zou bijkomen waarbij de naam van Renaud Emond veelvuldig werd genoemd. Toch was het vooral de positie van Langil die absolute prioriteit genoot waarvoor alle begrip in de wetenschap welke grote impact Steeven op het spel en de resultaten bij het begin van vorig seizoen had.
Als er echter één ding is wat 180 minuten competitievoetbal aan het licht heeft gebracht is het echter dat de prioriteit voorin minstens even hoog is. Het zou te gemakkelijk zijn om hiervoor enkel Gano en Schrijvers met de vinger te wijzen, want over een karrevracht aan goeie passes vanuit het middenveld kunnen zij niet meepraten. Toch moet ook hun efficiëntie een stuk de hoogte in en wellicht kan meer concurrentie die efficiëntie bevorderen, want het gebeurt maar zelden dat voetballers die zeker zijn van hun plaats zomaar een tandje bijsteken.
Anderzijds lijkt er opnieuw een oud zeer van vorig seizoen de kop op te steken. Voorlopig hoeven we niet bang te zijn dat Westerlo ons voorbij zal steken qua incasseren van doelpunten, maar het is toch opvallend welke vermijdbare doelpunten W-B momenteel slikt, in die mate zelfs dat ik de verslaggever in Stadion bij de 0-1 van Lepoint hoorde spreken over slecht verdedigen, waarna de brave man zich meteen herpakte en bijstuurde tot NIET verdedigen.

* Zorgt Willy Van De Velde voor een primeur ?
En over een brave man gesproken ! Ik kon mijn oren niet geloven toen ik het vernam, maar het zal wel kloppen zeker. De materiaalmeester van W-B Willy Van De Velde is volgend weekend in Genk geschorst. Een vlieg slecht behandelen heb ik hem nooit weten doen, maar afgelopen zaterdag zou hij opmerkingen hebben gemaakt over de spelleiding en provocerend gedrag vertoond ten opzichte van de technische staf (zeg maar de bank van Zulte-Waregem). Volgens het betreffende artikel zou zijn potje (en dat van nog een aantal anderen mag ik aannemen) hebben overgekookt, maar als gepensioneerd werknemer van de watermaatschapppij heeft Willy ongetwijfeld al voor hetere vuren gestaan.

PVW.