StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dat had je goed gezien Jan.
Aanstaande vrijdag 9 september om 20.30 uur met de komst van Club Brugge loopt de Freethiel hopelijk nog eens gezellig vol, want toegegeven, dat was tot nu toe een mager beestje. Vakantieperiode en tegenvallende resultaten zijn zeker een geldig excuus, maar het bij momenten propagandavoetbal van vorig seizoen lijkt mij niet het verhoopte resultaat qua publieke belangstelling te hebben opgeleverd en daar zal onze voorzitter Dirk Huyck zeker mee zitten.
En over die komende tegenstander gesproken, begin deze week had ik een vriend aan de lijn die op invitatie de wedstrijd Club Brugge-Standard had bijgewoond en hij vertelde mij onder de indruk te zijn van de bijzonder opgenaaide op het randje van agressieve benadering van de Brugse spelers ten opzichte van de spelleiding. En het toeval wil dat ik vrijdag op Twitter een tekstje las van ex-ref Stéphane Breda die inderdaad het gedrag van de Brugse spelers hekelt en hierover in een interview met Sport Voetbalmagazine stelt dat : "Het druk zetten op het arbitrale trio bij Blauw-Zwart wel georkestreerd moet zijn." Waar zouden ze dat toch gezien hebben die Bruggelingen, want Michel Preud'homme is toch de rust in eigen persoon ! Goed opgemerkt Jan, maar zo ken ik je natuurlijk.
Het belooft dus een moeilijke opdracht te worden voor de spelleider van komende vrijdag, want dit soort uitspraken van ex-scheidsrechters leiden er toe dat de man in kwestie met argusogen zal worden bekeken.

PVW.