StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vanuit Bornem met de supportersbus naar Westerlo.
Het is nog vroeg, maar nu reeds kunnen we er van uitgaan dat Westerlo-WB van zaterdag 1 oktober een uiterst belangrijke wedstrijd wordt voor Waasland-Beveren. Een goed resultaat in het Westelse Kuipje zou onze puntenarme competitiestart naar de vergeethoek verwijzen. Daarom nu reeds deze oproep : ben je supporter of sympathisant van Waasland-Beveren en heb je interesse om in Bornem op de supportersbus te stappen om W-B te gaan aanmoedigen in Westerlo, maak je dan kenbaar per mail via info@freethielvrienden.be
Ambiance verzekerd en met jullie steun misschien ook een positief resultaat.
Leden van de Freethielvrienden betalen 7 Euro, niet-leden 10 Euro.
Onze bus zal omstreeks 18 uur vertrekken aan Brasserie 't Kasseibaantje, Hingenesteenweg 105 te Bornem. Wie zich per mail meldt ontvangt kort daarna een antwoord met de nodige info zoals het rekeningnummer waarop kan worden overgeschreven.

* Voor de fichebak oud-spelers KSK Beveren.
Deze aanvaller die ook als rechtsmidden uit de voeten kon, kwam in 2001 over van Harelbeke en kende een droomdebuut bij KSKB door in zijn eerste match (weliswaar op speeldag 2, meteen trefzeker te zijn. Een droomseizoen werd het voor hem en KSKB allerminst, want er werden amper 14 competitiepunten verzameld, maar door de geldproblemen bij Aalst en RWDM mochten de Waaslanders in eerste klasse blijven. Mede door de intocht van heel wat Ivoriaans bloed verliepen seizoen 2 en 3 stukken beter en haalde hij weer het niveau van bij Rc Harelbeke waardoor de eindbalans na 3 seizoenen, 71 selecties en op de kop 10 goals best meeviel. Meer weten ? Klik hier.

PVW.