StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers KSK Beveren.
Hier is ze dan ! De laatste fiche van een verzameling om U tegen te zeggen.
Liefst 295 voetballers die elk op hun manier, de ene al wat meer dan de andere, een gedeelte van de fantastische geschiedenis van KSK Beveren mee hebben geschreven. Een combinatie van vaak bijzonder boeiende ervaringen die een perfecte weergave vormden van het voetballeven zoals het is, nl. soms de hemel op aarde, vaak ook genadeloos hard. Wat zullen heel wat supporters bij het lezen van bepaalde fiches weer helemaal zijn opgegaan in sommige wedstrijden waaraan zij bijzondere herinneringen bewaren.
Ik hou er aan Geert De Vreese als samensteller van deze formidabele collectie van harte te bedanken voor de talloze uren en dagen die hij hieraan ongetwijfeld heeft besteed, maar voor Geert is geen inspanning te veel wanneer het over KSK Beveren gaat en dat was voor mij een grote geruststelling. Dikke merci Geert !
Diezelfde bedanking komt ook onze webmaster Iris toe, want het omzetten van de door Geert samengestelde fiches naar door de computer begrijpbare taal was eveneens een tijdrovende bezigheid. En een fichebak van KSK Beveren zou nooit tot stand kunnen komen zonder dat Rudy Beck daar een hand in heeft gehad.
Dankjewel Rudy voor je onverbeterlijk speurwerk, ook wat de opvolging van de fiches betreft vorm je met Geert een onafscheidelijk duo.

Met spijt in het hart beginnen we dus met fiche nummer 295 en het is er eentje van een Ivoriaan. Hij mag deze indrukwekkende parade afsluiten en indrukwekkend was ook zijn eerste seizoen op de Freethiel. Klein van gestalte, maar soms tot grote daden in staat als voetaller/spits. Hij was bij de eerste Ivorianen die op de Freethiel neerstreek en wat maakte hij in het begin een verpletterende indruk. De flitsen van zijn ontegensprekelijke klasse zouden nimmer verdwijnen, maar het ontbreken van enige regelmaat in zijn prestaties hebben een echte doorbraak in de weg gestaan. Meer weten ? Klik hier.

PVW.