StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sjiek gedaan Thibault !
Alsof ik een voorgevoel had dat hij van zich zou laten spreken, zat ik woensdagavond met het ene oor bij Porto-Club Brugge en het andere bij Legia-Real Madrid. Wat speelde Thibault Moulin een uitstekende wedstrijd die de Fransman daarenboven zou bekronen met een fraaie plaatsbal in het hoekje goed voor op dat moment de onwaarschijnlijke 3-2 tegen de Koninklijke uit Madrid.
Onwaarschijnlijk omdat Real in de ruime openingsfase tot 0-2 wist weg te lopen in een koel en leeg Legia-stadion, maar die voorsprong in de slotfase nog uit handen dreigde te geven. Het werd uiteindelijk 3-3 met Vadiz Odjidja in een nog meer glanzende rol dan Moulin. Eerlijk gezegd, ik had natuurlijk geen voorgevoel dat Moulin zou scoren, maar was gewoon benieuwd naar de prestatie van Thibault en Langil, maar van deze laatste geen spoor te bekennen. Gepasseerd of geblesseerd ? Wie de gele ditjes blauwe datjes leest verneemt er alles over.

* Zou dat nog eens een plezant dilemma zijn ?
Na het ontslag van Stijn Vreven had Bart Wilmssen zondag tegen Anderlecht de sportieve touwtjes in handen en hoe ? Voor de ene maakten de spelers van W-B een bevrijdende indruk, anderen waaronder heel wat spelers zagen er een eerbetoon in aan hun ontslagen coach. De waarheid zal zoals gewoonlijk ergens middenin te zoeken zijn, maar feit is dat Wilmssen enkele goeie wissels doorvoerde en tactisch gevat bijstuurde. Laat het ons in ieder geval hopen, maar wat als Bart er zou in slagen zijn troepen zondagavond in de Ghelamco-Arena wederom naar puntgewin te sturen, ondanks de nieuwe coach die er op het moment van publicatie van dit artikel al is of er zeker komt. Ik herinner mij trouwens dat Wilmssen een bewuste keuze was om wat weerwerk te bieden aan Vreven, iets wat niet lukte met Herman Vermeulen.

PVW.