StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Lokeren - Waasland-Beveren vanuit Bornem per autocar.
Beste supporters,
Begin deze week werden door de Jupiler Pro League de speeldagen 18 t.e.m. 22 vastgelegd. Daaruit bleek dat W-B op tweede Kerstdag maandag 26 december op Daknam wordt verwacht. Maandagvoetbal, waar hebben we dat nog gehoord ? Maar hier stopt het verhaal niet, want 14.30 uur is wel een heel vervelend aanvangsuur voor wie op 26 december op het werk wordt verwacht.
Naar goede gewoonte wordt er een bus ingelegd vanuit Bornem naar Daknam en omdat voor deze Wase derby de klassieke combi-regeling van toepassing is, zat onze bus in het verleden altijd vol en daarom deze oproep : supporters van W-B die niet aangesloten zijn bij een supportersclub en toch graag mee naar Lokeren willen en bereid zijn in Bornem op te stappen, laat zo snel als mogelijk iets van je horen. In dat geval zorgen wij voor een plaatsje op de bus en een inkomticket.
Als niet-lid betaalt men 10 Euro voor de bus. Interesse ? Graag een mailtje naar : info@freethielvrienden.be
We noteren je gegevens (graag ook GSM) en nemen contact op per mail zodra de ticketprijzen voor Lokeren bekend zijn zodat het verschuldigde bedrag kan worden overgeschreven.


In het verleden vielen bij het weekendoverzicht van de lagere reeksen bijna wekelijks de namen van Dirk Geeraerd en Robby Buyens als coaches van Aalst en Sint-Niklaas. De namen van deze sympathieke mensen zullen jullie op onze website ongetwijfeld blijven lezen, maar voortaan zijn hun namen niet meer gelinkt met dezelfde clubs. Een tweetal weken geleden diende Geeraerd op te stappen bij Eendracht Aalst na een nochtans goeie match in Torhout die echter niet werd gewonnen. Voor Robby Buyens was afgelopen weekend de 0-0 tegen Halle de spreekwoordelijke druppel te veel.
Voetbaldieren blijven echter altijd hongerig en reken maar dat binnen de kortste keren deze namen in onze rubriek "weekendoverzicht lagere reeksen" weer opduiken.

PVW.