StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Deel 2 boek 80 jaar SK Beveren beschikbaar.
Iets meer dan een jaar geleden kwam het eerste deel uit van een lijvig en prachtig boek over 80 jaar SK Beveren. Dit hebbeding voor elke supporter van KSKB ging als zoete broodjes over de toonbank en toen al werd de belofte gemaakt dat er een opvolger zou komen met daarin uitvoerig behandeld de laatste 10 jaar uit de geschiedenis van KSK Beveren, de 62 Europese matchen uit de clubgeschiedenis, 177 wedstrijden voor de Beker van België, de jeugdwerking en het ontstaan van Yellow Blue. Dit schitterend werkstuk is wederom van de hand van vader en zoon Rudy en Robin Beck en Geert Vandenbroeck en is met 423 bladzijden nog iets dikker dan deel 1.

Met de feesdagen op komst is dit een uitgelezen cadeau om de Geel-Blauwe KSKB harten eens lekker te verwennen en de Freethielvrienden Bornem bieden graag de mogelijkheid aan om dit te koesteren boek via onze supportersclub te bestellen.
De prijs bedraagt 45 Euro en dit bedrag kan worden overgeschreven op rekeningnummer : BE94 7332 0909 1614 met vermelding "deel 2 boek SK Beveren". Een overschrijving laten volgen door een mailtje naar :
info@freethielvrienden.be is een must om te communiceren over hoe en waar het bestelde boek kan worden afgehaald.

* Een uitnodiging van de VZW ESKABEE1935.
Een interessante tip voor wie eind januari eens wil testen welke invloed de overvloed aan eten en drinken tijdens de feestdagen op onze hersenen heeft gehad.
Pascal Smet heeft naar goede jaarlijkse traditie een schitterende quiz klaar als eerbetoon aan ons aller SK Beveren, maar ondertussen is deze activiteit ook uitgegroeid tot een ideale combinatie van topamusement en talloze herinneringen ophalen met de vrienden van weleer en met SKB als bindmiddel haalt de gezelligheid het niveau van het amusement, top !

***

Op vrijdag 27 januari 2017 is er weer mijn jaarlijkse quiz voor de vzw Eskabee1935. Deze gaat opnieuw door in "Het Schuurken" in de Van Craenenbroeckstraat te Beveren.
Deelnemende ploegjes bestaan uit 4 personen. De moeilijkheidsgraad mag als gemiddeld bestempeld worden en zowat alle thema's komen aan bod.
( media en ontspanning, literatuur, aardrijkskunde,sport,actualiteit,economie,varia,kunst en geschiedenis,wetenschap … én het gebruikelijke eerbetoon aan onze voormalige club van ons hart SK Beveren )

Een gezellige, spannende avond doorbrengen is ons doel.
Inschrijven kan via een mailtje naar pascal.smet4@telenet.be met vermelding van de ploegnaam.

Wij vragen u op voorhand 15 EUR inschrijvingsgeld te storten op de clubrekening: BE51 1236 1039 4562 (BIC: BKCPBEBB) met vermelding van 'Quiz + ploegnaam'.

Er worden om praktische redenen maximum 22 ploegen toegelaten, snel inschrijven is dus de boodschap want de vorige edities waren snel volzet.

PVW.