StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Stijn Vreven vindt mooie club in Nederland.
In oktober na afloop van de teleurstellende partij thuis tegen Moeskroen (0-0), werd de samenwerking tussen Waasland-Beveren en Stijn Vreven stopgezet. Op nieuwjaarsdag kwam er echter goed nieuws voor Stijn die eerder al bedankte voor enkele aanbiedingen van clubs uit de Proximus League.
Vreven kan nu aan de slag bij NAC Breda dat in de Nederlandse tweede klasse speelt (daar Jupiler League genoemd) en dat is een traditieclub die wat graag terug de stap wil zetten naar de eredivisie. NAC staat momenteel op een achtste plaats, maar komt via het systeem van de periodekampioenschappen zeker nog in aanmerking voor nacompetitie en promotie wanneer het na de winterstop een mooie serie kan neerzetten. In een wat verder verleden was NAC Breda een zo goed als vaste waarde in de Nederlandse eredivisie, maar de voorbije jaren durft het wel eens wisselen tussen beide afdelingen waarin betaald voetbal wordt gespeeld. Stijn Vreven was als voetballer in Nederland actief bij Utrecht, Den Haag en Vitesse en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een job als coach bij onze noorderburen zag zitten.
Mooie club dat wel, maar benieuwd of Stijn door de supporters zal worden aanvaard, want als ik me niet vergis koestert een gedeelte van hun harde kern de nodige sympathie met Sporting Lokeren. We wensen Stijn ontzettend veel succes en wat zou het prettig zijn wanneer hij er in zou slagen de promotie te realiseren.

PVW.