StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B sluit wintermercato af met teamgenoot Lukaku.
Op de valreep van de wintermercato heeft Waasland-Beveren zich versterkt met de 24-jarige Uruguayaanse Leandro Rodriguez. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Everton waar hij ploegmaat was van Romelu Lukaku, maar er uiteraard geen basisplaats had. Het was huidig bondscoach Roberto Martinez die in 2015 Everton adviseerde de Uruguayaan bij River Plate op te halen en naar de Premier League te brengen. Rodriguez is na Conte en Langil de derde speler waarvan Waasland-Beveren hoopt dat hij een bijdrage kan leveren in de strijd om het behoud en niet toevallig situeert het werkterrein van dit trio zich in het aanvallend compartiment.
In principe moeten zowel Rodriguez als Conte administratief speelklaar geraken tegen zaterdagavond voor de wedstrijd in Eupen en we nemen aan dat zij ook conditioneel wedstrijdklaar zijn. Matchritme is een ander paar mouwen, maar van Ibrahima Conte is alvast geweten dat hij een tweetal weken geleden nog een wedstrijd in de basis stond bij Oostende.
Tot slot deze bedenking bij het afsluiten van de wintermercato : vreemd dat jongens als Kjetil Bory en Aaron Dhondt om er maar enkele te noemen, zelf niet actief hebben meegezocht naar een oplossing tot het einde van het seizoen om elders speelminuten te maken. De voorbije maanden hebben immers uitgewezen dat, of het terecht is laat ik in het midden, zij dit seizoen wellicht niet of sporadisch in aanmerking zullen komen voor een selectie in het fanion en als jonge gast wil men toch het gras ruiken en zou de bankrekening minder een rol mogen spelen. Nu heb ik er mijn twijfels over of bij Kjetil en Aaron de bankrekening door Waasland-Beveren flink wordt gesponserd en precies daarom had ik verwacht, in eerste instantie omwille van het eigen belang, dat zij een onstuitbare drang zouden hebben om weer echt competitief aan de slag te gaan.

PVW.