StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zin in een volledig ontspannen trip naar Kortrijk ?
Zaterdagavond wist Waasland-Beveren met aan zekerheid grenzende waarheid het behoud in de Jupiler Pro League te verzekeren na een knappe en moeizaam bevochten 1-2 winst bij rode lantaarn Moeskroen. We mogen er niet aan denken dat de wedstrijd op Le Cannonier op een nederlaag was uitgedraaid, want dan stonden er met Kortrijk, Gent en Anderlecht nog 3 thrillers op het programma.
Het omgekeerde is nu waar. Dit worden 3 wedstrijden om met volle teugen van te genieten en voor de wedstrijd van nu zaterdag 25 februari zijn er nog een twintigtal plaatsen vrij op onze bus die vanuit Bornem vertrekt (18 uur). Wie lid is van de Freethielvrienden betaalt 7 Euro om mee te rijden, niet-leden zijn 10 Euro verschuldigd. We kopen onze tickets ter plaatse in Kortrijk.
Het spreekt vanzelf dat drank en sandwiches de busreis een stuk korter en aangenamer zullen maken. Het zou tof zijn wanneer we bij de inschrijvingen eens wat bezoekers van onze website mochten terugvinden, al was het maar voor een kennismaking. Aarzel daarom niet en stuur een mailtje naar : info@freethielvrienden.be met jullie interesse en er volgt kort daarna een mail met het rekeningnummer waarop kan worden overgeschreven voor de bus.
Een keer een match van W-B bijwonen in een lekker ontspannen sfeertje, het is spijtig genoeg een ongekende luxe en daar willen jullie toch graag bij zijn ! Zeker doen supporters !

* Voetbal in de lagere reeksen.
Yellow Blue heeft na enkele moeilijke weken weer aangeknoopt met winst.
Zaterdagavond werd rode lantaarn Sombeke met een forfaitscore huiswaars gestuurd. Aan de rust had de stand nog een draaglijk aanzien voor de bezoekers (1-0), maar in de tweede helft vonden de Beverenaren nog viermaal de weg naar de netten. Omdat directe achtervolger Sint-Gillis Dendermonde knap ging winnen bij de nr3 Gerda Sint-Niklaas, blijft het verschil tussen de koploper en nr2 slechts 3 punten. Leuk weetje bij de wedstrijd tussen YB en Sombeke was dat er bij de bezoekers iemand die het nr54 droeg en laat dat de leeftijd van betrokken speler zijn. Hoed af voor de meneer met nr54 !
Overigens, volgend weekend wordt er niet gevoetbald in de provinciale reeksen Oost-Vlaanderen, tenzij natuurlijk wat inhaalwedstrijden.
In de tweede amateurreeks A konden de streekploegen een nederlaag vermijden. Temse won zelfs knap van St.-Eloois-Winkel, terwijl Bornem met een puntje terugkeerde uit Harelbeke (0-0). Sint-Niklaas en Brakel kwamen eveneens tot een vergelijk, maar vonden elk een keer de weg naar de netten.

PVW.