StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Geslaagde bingoavond !
Op vrijdag 10 maart jl. had in ons lokaal brasserie Het Kasseibaantje de jaarlijkse editie plaats van onze bingo. Na Honoré en Walter was het ditmaal de beurt aan Danny om plaats te nemen op de balletjesstoel en het moet gezegd, onze schatbewaarder had ontegensprekelijk hiermee ervaring. Ik ga toch eens wat meer uitleg vragen aan Betty hoe hij daaraan komt ! Aan die ervaring natuurlijk !
Een veertigtal bingoliefhebbers, allemaal lid van de Freethielvrienden Bornem, waren die vrijdagavond afgezakt naar ons lokaal en dat de kameraadschap een sterke troef is van onze supportersclub bewijst het feit dat Kris en Ingeborg uit Kaggevinne, Geert en Maurice uit Deinze en Steven Willockx met in zijn zog de medewerkers van de bezoekerskantine, vanuit Beveren naar Bornem waren afgezakt om er gezellig te verbroederen en de juiste kruisjes te zetten. Dat juist is wel van belang natuurlijk, want onze balletjesman Danny keek, eerst een tijdje zonder, daarna met bril, scherp toe of er geen trucjes werden uitgehaald en maar goed ook, want Patty riep een keer onterecht "bingo". En wat haalde fotograaf Johnny (echtgenoot van Patty) opgelucht adem toen onze balletjesman hem gerust stelde dat het niks was !
Onze seniorentafel onder leiding van kapitein Louis Maetens scoorde net zoals andere jaren weer bijzonder goed, maar uiteindelijk ging geen van de aanwezigen met lege handen naar huis en dat was o.a. te danken aan onze gulle prijzenschenker Luc Vleminckx.
En net zoals voorgaande jaren werd de bingo afgesloten met een superronde waarvan de hoofdprijs een waardebon was voor 2 personen om deel te nemen aan ons jaarlijks supportersfeest. Dat Jo en Sonia er mee aan de haal gingen is heel tof voor onze gewezen lokaalhouders en ja, Sonia gaf bij het afhalen van de hoofdprijs grif toe dat zij niet enkel geluk heeft in het spel, maar ook in de liefde !
De Jo is toch wel met zijn gat in de boter gevalle hé !
Tussendoor werd ook onze webmaster Iris met een attentie bedacht voor haar dagelijkse bezigheden voor de website www.freethielvrienden.be
Mij rest enkel nog alle aanwezigen te bedanken voor de toffe avond, Danny voor de presentatie van de bingo, Ronny voor het vakkundig samenstellen van de prijzentafel en Johnny voor het maken van de ongetwijfeld vele sfeerbeelden die jullie zeker in de loop van de komende dagen op onze website kunnen terugvinden. Tot slot ook een dankwoordje aan Vicky en Yannick van Het Kasseibaantje voor het schenken van de heerlijke hapjes.

Patrick Van Wesemael