StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Rustig weekje op de Freethiel.
Het blijft een wat vreemd gevoel om in de maand maart met een competitiestop van 3 weken te worden geconfronteerd. Persoonlijk had ik voor het eerst een goed gevoel bij het bereiken van play-off II en de daaraan gekoppelde verwachtingen, maar de flauwe prestatie in Anderlecht en de daaropvolgende break van 3 weken hebben mijn enthousiasme "hopelijk" tijdelijk getemperd. Wat zit die bekerfinale daar eigenlijk tussen te doen ?
Met STVV, Lierse, Union, Mechelen en Standard ziet de samenstelling van onze groep er zeer aantrekkelijk uit, maar een nieuwe verliespartij meteen in STVV zou een flauwe 1-aprilgrap zijn en een ferme domper zetten op de verwachtingen voor het verdere verloop van p-o2.

Begin deze week gingen een aantal spelers van W-B bijklussen in het buitenland (Jans en Buatu, geen idee of Moren en Cauffriez uiteindelijk ook werden opgeroepen) en zonder ongelukken worden zij midden volgende week terug verwacht op de Freethiel. Ondertussen streek een nieuwe testspeler neer op de Freethiel en qua naam niet de eerste de beste. Het gaat om de broer van Mozes Simon die we uitraard kennen van bij Gent. Na afloop van deze testweek wordt gekeken of men deze piste blijft volgen of verlaten.

Maandag werden de speeldata van onze thuiswedstrijden in play-off II bekend gemaakt.
Op zaterdag 8 april om 20 uur is Union de gast op de Freethiel.
Een weekje later is KV Mechelen aan de beurt, maar dan beginnen de 22 acteurs er al aan om 18 uur.
Zaterdag 29 april om 20 uur zakt STVV af naar Beveren en die wedstrijd begint om 20 uur.
Onze vierde thuiswedstrijd van p-o2 staat gepland op zaterdag 13 mei en om het gemakkelijk te maken is ditmaal het aanvangsuur 20.30 uur. Gelukkig is het sympathieke Lierse dat sportief gezien dit seizoen de beste ploeg was in de Proximus League, die avond de tegenstander.
Afsluiten wordt er gedaan op dinsdag 16 mei met een thuiswedstrijd tegen Standard die wordt afgetrapt om 20.30 uur en laten we hopen dat die wedstrijd nog van belang is op dat moment voor Waasland-Beveren.

PVW.