StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Interesse in de supportersbarbecue van de Freethielvrienden Bornem ?
Op zaterdag 3 juni aanstaande heeft de jaarlijkse supportersbarbecue plaats van de Freethielvrienden Bornem. Dit gezellig samenzijn gaat door in de grote zaal van de abdij van Bornem en is de ideale gelegenheid om de ervaringen van onze supportersharten van het afgelopen seizoen uit te wisselen en natuurlijk al eens voorzichtig vooruit te blikken naar wat komen moet. Wie interesse heeft om er bij te zijn stuurt een mailtje naar info@freethielvrienden.be en ontvangt van ons een uitnodigingsbrief met daarin alle nuttige info. Leden van de Freethielvrienden betalen 30 Euro per persoon, niet-leden 45 Euro, maar het is goed om weten dat in deze bedragen naast uiteraard het eten, ook het drankverbruik voor de hele avond zit.

* Nog enkele exemplaren beschikbaar van het boek deel2 over 80 jaar KSK Beveren.
Ik heb nog enkele exemplaren in mijn bezit van deel2 van het prachtig boek over 80 jaar KSK Beveren. Wie er graag eentje wenst kan een mailtje sturen naar : info@freethielvrienden.be zodat ik contact kan opnemen om verdere afspraken te maken. Het boek (deel2) kost 45 Euro.
Persoonlijk heb ik niet de minste verdienste aan dit schitterend en lijvig werkstuk, maar het is een keer fijn deze ervaring op jullie los te laten : de voorbije weken kreeg ik enkele Lokerse supporters over de vloer die de moeite namen om de beide delen in te kijken en zij waren stuk voor stuk onder de indruk van dit kwalitatief hoogstaand hebbeding (inhoud en foto's). Als Lokerse supporters dit naar waarde weten te schatten, kan het niet anders of het moet een gemis zijn voor de collectie van de Beverse supporters die het nog niet hebben.

PVW.