StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Er beweegt wat bij de Freethielvrienden !
Het is een goede gewoonte aan het worden en ik ben er niet kwaad om, maar de leden van onze supportersclub dwingen mij er toe om regelmatig in de pen te kruipen en omdat het meestal over mooie sportieve prestaties gaat, doen we dat natuurlijk met plezier.

Onze schatbewaarder Danny Michiels neemt zijn job ter harte, want hij blijft oefenen als een bezetene in het snel lopen om eventuele aanvallers op de clubkas te vlug af te zijn. Afgelopen zondag 23 april nam Danny nog eens deel aan de 10 Miles van Antwerpen en hij deed dat in stijl door de 16 kilometer af te leggen in 1 uur, 8 miuten en 41 seconden. Een zoveelste straffe prestatie van onze kassier en dat stemt ons gerust en tevreden over de veiligheid van onze zuur vergaarde centen.

Wie wel stilaan ongerust moeten worden zijn de hooligans, want sinds zaterdag (22 april) is ons bestuurslid Yves Maesschalk aan het joggen gegaan. Als fervent korfballer had Yves enkele jaren geleden al blijken van sportieve aanleg gegeven, maar roken, drank en (neen Yves, niet de vrouwen), maar het dartsen genoten daarna en tijdje zijn voorkeur. Die sportieve aanleg bleek al meteen zaterdag toen Yves zonder enige voorbereiding 3 kilometer aflegde in 20 minuten en dat is ver van slecht (gemiddelde 9 km per uur). Lore heeft er dus een flinke concurrent bij, maar voorlopig trekt zij nog met voorsprong aan het langste eind.

Er beweegt dus wat bij de Freethielvrienden en dat is nu precies waar onze leden Bart en Farah op zitten te wachten. De opvolgster van Luka zit startensklaar , maar wil er nog wat de spanning in houden.

Tot slot : ons bestuurslid Walter en vrouw Lea durven wel eens op een tennisbal slaan, maar ditmaal sloegen ze in het dubbelspel per ongeluk op hun portemonnee. Een lap die eindigde op het Spaanse eiland Tenerife en toen ze hem eindelijk hadden gevonden zei Walter : "weet je wat Lea, nu we hier zijn trekken we hem maar open ", met als resultaat de aankoop van een knus appartement met alles er op en er aan. Proficiat Walter en Lea !

Patrick Van Wesemael