StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* De goed nieuwsshow van de Freethielvrienden.
In deze rubriek proberen we regelmatig wat nieuwtjes te brengen (en liefst positieve) over de leden van de Freethielvrienden en nu de voetbalactualiteit met de dag afzwakt, krijgen onze leden (volkomen terecht) wat meer aandacht. Een greep uit het goeie nieuws van de voorbije weken :

op 4 mei mochten Farah en Bart het heuglijke nieuws verkondigen dat Luka er met Aline een toekomstige speelkameraad heeft bijgekregen. Een koningswens is in vervulling gegaan en tevens een viergeslacht. Dikke proficiat aan de gelukkige ouders !

Sinds een paar weken is ons bestuurslid Walter van Doren, samen met Lea natuurlijk, de fiere eigenaar van een appartement op het eiland Tenerife. De voorbije dagen waren Walter en Lea ter plaatse aan het wandelen toen zij plots werden aangesproken door iemand die zei : "Dag Walter en Lea". Enigszins geschrokken keken ze op en tot hun grote verbazing stonden zij tegenover Tom Boonen en zijn gezin. Van een verrassing gesproken ! Natuurlijk werd de GSM boven gehaald om deze toevallige ontmoeting voor de eeuwigheid en het nageslacht vast te leggen, maar om eerlijk te zijn, de volgorde van aanspreken was wel andersom.

Afgelopen zondag werd Honoré winnaar van de pronoweb (dat is een vriendschappelijke competitie onder een aantal leden van de Freethielvrienden) waarbij het de bedoeling is om wekelijks zoveel mogelijk juiste resultaten te voorspellen van wedstrijden in de Jupiler Pro league. Honoré heeft ondertussen al gesolliciteerd voor een zitje in het bestuur van W-B, kwestie van "nog" wat extra voetbalverstand. Dikke proficiat Honoré !

En er verschijnt bijna geen bijdrage in deze rubriek of de naam van Arne valt. Dinsdag jl. is Arne geslaagd voor zijn rijexamen en dat verdient natuurlijk een ferme schouderklop. O ja papa Tony, Arne vroeg mij U te laten weten dat fietsen ongelooflijk goed is voor de conditie. Geen idee wat hij daarmee bedoelt Tony, maar wou het U niet onthouden !

Patrick Van Wesemael