StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.



* En wat zei Manneke Pis, verdomme is dat niet de Kris !
Ons lid Kris Meersman heeft iets met lopen en tropische weersomstandigheden.
Een paar weken geleden liep hij zijn eerste marathon (die van Rotterdam) bij temperaturen van om en bij de 30 graden en afgelopen zondag was het niet anders tijdens de halve marathon van Brussel waarvoor Kris en Danny hadden ingeschreven. Helaas moest onze secretaris Danny Michiels met maag- en darmklachten forfait geven.
Voor wie af en toe zijn loopschoenen eens aantrekt en dat doet bij temperaturen die de 30 graden benaderen of overtreffen, hoef ik niet uit te leggen dat dit een bijzonder zware inspanning is. Wanneer de afstand dan nog eens meer dan 20 kilometer is waarvan de laatste 3 flink stijgend, mag het duidelijk zijn dat Kris zondag met een tijd van 2 uur en 55 seconden opnieuw een heel knappe prestatie heeft geleverd. Van de meer dan 29.000 deelnemers realiseerde Kris de 15716de tijd en dat is geweldig in dergelijke weersomstandigheden.
Hij heeft zich naar verluidt wel bijna een bult geschrokken toen hij bij het passeren van Manneke Pis plots uit diens mond hoorde : "verdomme, dat is de Kris".
Kris, kan je de data van uw volgende loopwedstrijden eens laten weten zodat we die online kunnen zetten zodat onze leden weten wanneer een dagje verlof te plannen.
En ja, alweer een dikke proficiat hoor !
Ik heb nog eens met Manneke Pis gebeld en hij vindt dat wie tot zulke straffe daden in staat is, op een supportersfeest zeker de kabouterdans voor zijn rekening moet nemen, want anders, en dat zijn de woorden van datzelfde Manneke, "zijt ge ne zijker."

Patrick Van Wesemael