StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een trainer die bedankt voor zijn ontslag, daartoe is enkel Stijn Vreven in staat.
Het moet wat geweest zijn zondag en maandag in Breda nadat de lokale trots NAC de promotie naar de eredivisie had gerealiseerd. De filmpjes die op internet circuleren spreken boekdelen en maandag op Sporza Radio bedankte Stijn Vreven zelfs Waasland-Beveren voor zijn ontslag waardoor dit succes met NAC mogelijk werd. Dat Stijn niet verlegen zit om één of andere krasse uitspraak wisten we natuurlijk al langer, maar het was echt wel een combinatie van een synische knipoog naar W-B en zijn mooiste sportmoment als coach tot nu toe.
Overigens, ik sprak maandag voorzitter Dirk Huyck en hij begon zelf over het succes van Vreven in Breda en die erkenning vind ik toch een mooi staaltje sportiviteit van onze president.
Van trouw website bezoeker Jan ontving ik tot slot het volgende leuk weetje over NAC en dat wil ik jullie niet onthouden : Nederlanders zijn altijd al een beetje gek (of is het creatief ?) met de namen van hun clubs, maar NAC is toch wel een heel speciaal geval. Wist je dat het de club is met de langste naam ter wereld ? NAC is de afkorting van NOAD ADVENDO COMBINATIE.
Maar die woorden zijn op hun beurt afkortingen, en dus is de volledige naam van de club uit Breda als volgt : Nooit Opgeven Altijd Doorzetten Aangenaam door Vermaak en Nuttig door Ontspanning Combinatie.
Kan al eens van pas komen om mee uit te pakken aan de toog !
Over die toogpraat heb ik aan Jan teruggemaild dat het dan wel vroeg op de avond moet zijn, waarop hij reageerde : bah, hoe later op de avond, des te minder foute uitspraken opvallen.

PVW.