StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Soms is geen nieuws ook een beetje nieuws.
Hier en daar circuleerde de naam van Thomas Buffel als mogelijk toekomstige W-B'er, ook al omdat Thomas meteen na afloop van de teleurstellende wedstrijd van Genk in Oostende verklaarde dat er enkele concrete aanbiedingen waren van eersteklassers, maar dat schijnt niet te kloppen. Anderzijds "zouden" Carl Fraye en Aleksandar Jankovic het langst in de balans hebben gelegen met Philippe Clement om als opvolger van Cedomir Janevski uit de bus te komen.

* Zij verdienen zeker een bedankje.
De supporters en de voetballers doen het in deze periode wat kalmer aan of genieten van een verdiende vakantie, maar dat is niet voor iedereen het geval. Mijn zeer gewaardeerde collega's Rudy Beck en Geert De Vreese zullen ook in deze voetballuwe periode regelmatig een bijdrage blijven bezorgen aan onze website en dat verdient een dikke merci aan Geert en Rudy. Datzelfde dankjewel maak ik bij deze over aan onze webmaster Iris zonder wiens dagelijkse inbreng geen letter op deze website zou geraken. Ik doe bij deze graag een oproep aan de bezoekers van www.freethielvrienden.be dat wie ons leuke nieuwtjes kan bezorgen die betrekking hebben op KSK Beveren of Waasland-Beveren, deze steeds mag doormailen naar : info@freethielvrienden.be.
En als ik daarjuist het woord vakantie liet vallen, die fijne periode zit er voor heel wat mensen aan te komen en ik wil dan ook graag ieder van jullie en zij die jullie nauw aan het hart liggen, een aangenaam en verkwikkend verlof toewensen.

PVW.