StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Jans en Moren zijn nog niet aan vakantie toe.
Eind volgende week worden reeds heel wat spelers op de Freethiel verwacht om hun medische testen af te leggen, maar voor een aantal jongens zit het vorige seizoen er niet eens op.
Laurent Jans speelde begin deze week de volle 90 minuten in de door Luxemburg met 2-1 gewonnen vriendschappelijke interland tegen Macedonië. Diezelfde avond zat Valtteri Moren de hele wedstrijd op de bank tijdens Finland-Liechtenstein die overigens op 1-1 eindigde. Het moet een grote eer zijn om opgeroepe te worden voor zijn nationaal elftal, maar bij de selectie zitten, niet van de bank komen en aan een geforceerde vakantie beginnen in de wetenschap dat de maats/concurrenten een voorsprong aan het opbouwen zijn tijdens de clubtrainingen van je ploeg, dan is zo'n oproeping toch een wat vergiftigd geschenk durf ik aannemen.
Vanavond staat er wederom heel wat interlandvoetbal op het programma, maar ditmaal verdwijnt het vriendschappelijk karakter. De Rode Duivels moeten in Estland proberen aan te tonen dat de 8-1 in het Koning Boudewijnstadion geen toevalstreffer was. Luxemburg maakt een bescheiden uitstap naar Nederland en reken maar dat Jans een warm avondje in het verschiet heeft. Het was trouwens in de heenwedstrijd in Luxemburg dat Jans zich blesseerde in een poging om de versnellende Robben af te stoppen. Laat die dus maar lopen vanavond Laurent, want we zien je graag over enkele weken fit terug als hoeksteen van een hopelijk competitief Waasland-Beveren.

PVW.