StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wordt Davy Roef opvolger van Köteles ?
Vragen stellen is soms een delicate kwestie. Dinsdag was hier en daar te lezen dat het Spaanse Deportivois om de 23-jarige Davy Roef nog voor een seizoen te huren van Anderlecht, maar omdat er ook interesse is van Waasland-Beveren lijkt een nieuwe uitleenbeurt aan Depor geen evidentie. Filip De Wilde, lid van de Sportieve Cel van Waasland-Beveren, zou sportief gezien groen licht hebben gegeven voor de komst van Roef waardoor vermoedelijk de doelman zelf het heft in eigen handen krijgt om te beslissen over zijn toekomst op korte termijn, want dat het over een uitleenbeurt gaat staat zo goed als vast. Volgens onze sportief manager Danny De Maesschalck is Roef één van de kandidaten, maar heeft W-B zelf nog geen contact gezocht tot nu toe. Het zou echter een publiek geheim zijn dat Davy's voorkeur naar een tweede seizoen Deportivo gaat.
Laat ons hopen voor Filip dat, mocht het tot een overgang van Roef komen, hij wat meer geluk heeft met zijn advies dan in het geval van Laurent Henkinet, want die genoot een paar jaar geleden op voorspraak van filip de voorkeur boven de Griekse Sifakis.
En nog eens terugkomen op die delicate vraagstelling : in de titel van dit artikel vroeg ik mij af of Davy Roef "mogelijks" opvolger zou worden van Làslo Köteles, maar wat met Goblet ? De kans is misschien klein, maar gesteld dat Roef komt, wie zou er dan titularis zijn ? Zou Roef een verlengd Spaans avontuur opgeven om in Beveren op de bank te zitten ? In dat geval zie ik Goblet nog vertrekken, want die rekent zonder twijfel op een basisplaats. Het is dus niet uitgesloten dat er in dat geval 2 nieuwe doelmannen worden aangetrokken. Wordt zeker vervolgd.

PVW.