StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* VOOR EEN GOEIE DUVEL GAAN SOMMIGE LEDEN WEL HÉÉl VER !
Op zondag 18 juni werd de 2de editie van de Great Bbreweries Marathon en 25km gelopen waarvan start en aankomst in brouwerij Duvel Moortgat in Puurs liggen en toegegeven, dat klinkt natuurlijk bijzonder aantrekkelijk.
Het parcour van de 25km ging langsheen landelijke wegen waarbij na ongeveer 10km de sfeervolle en historische brouwerij van Palm te Steenhuffel werd aangedaan. Voor de 25 kilometer loop hadden onze leden Danny Michiels en Kris Meersman een startticket aangeschaft en omdat die inschrijvingen vaak een tijdje vooraf gebeuren, konden zij uiteraard onmogelijk voorzien dat 18 juni een tropische dag zou worden.
Nu zijn Danny en Kris ondertussen wel wat gewoon, maar dat het een looddzware tocht is geworden laat zich raden. Ondanks de hitte en de zwoele temperaturen haalden liefst 2233 lopers de finish van de 25 kilometer en wat geweldig dat Danny en Kris daarbij waren.

Een fantastische prestatie die bij aankomst werd beloond met een degustatie van naar keuze een Duvel, Cornet of Karmeliet (Want ook brouwerij Bosteels werd aangedaan) of een combinatie ervan. Voor de deelnemers die de eindmeet bereikten was er tevens een rijkelijk gevuld bierpakket samengesteld uit de godendranken van de genoemde bierproducenten. Tot slot deze praktishce info : Danny Michiels werd 49ste in een tijd van 1u53'47" en Kris Meersman 1089ste in een tijd van 2u40'21".
Twee schitterende prestaties, maar bij de tijd van Kris hoort wel een bemerking : wie hem wat beter kent weet dat het zijn tactiek is om bewust later toe te komen zodat de collega met wie hij vertrok al (in dit geval niet één, maar twee Duveltjes) klaar zou zetten.
Daar kan het duo Clement-Geeraerd qua tactiek volgens mij nog iets van hopsteken !
Super gedaan mannen !



Patrick Van Wesemael