StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Eerste oefenwedstrijd komt er aan !
Zaterdagavond is Waasland-Beveren de gast in Vrasene voor de eerste officiële oefenpot van het seizoen 2017-2018. Altijd fijn die partijtjes tegen lokale ploegen waar alshetware het voetbal nog smaakt naar kleinschaligheid, familialiteit of gewoonweg nergens gezelliger dan !
Voor minstens een tweetal mensen, maar het zullen er ongetwijfeld veel meer zijn, wordt dit een beetje een speciale wedstrijd. Maxim Nijs bv. is niet enkel een schitterende en intelligente gast, maar hij trapte zijn eerste balletjes in clubverband uitgerekend bij Vrasene en wat tof dat hij in play-off II kansen kreeg en greep met een contractverlenging als mooie beloning.
En dan is er natuurlijk de coach van Vrasene die luistert naar de naam Bert Cluytens en wiens naam ons bij de periode van het grote KSK Beveren brengt. Geweldig mens die sneltrein afkomstig uit Hoboken ! Wie al eens het geluk heeft gehad om met Bert een pint te drinken zal die omschrijving graag beamen. Uit respect voor Bert zetten we graag nog eens een link naar zijn fiche in onze imposante fichebak van oud-spelers.
(klik hier)

PVW.