StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kjetil Borry keert terug naar Schiervelde.
Het avontuur van Kjetil Borry op de Freethiel is beperkt gebleven tot één seizoen. Kjetil kwam te weinig aan spelen toe, maar pikte in de laatste wedstrijd van play-off II in het Koning Boudewijnstadion tegen Union nog wel zijn doelpuntje mee op het hoogste niveau.
Borry keert terug naar (en dat zeg ik met veel respect) de oude stal om volgend seizoen in de Proximus League met Roeselare hopelijk een rol van betekenis te kunnen spelen. En stapje, maar geen stap terug, want sinds de hervorming heeft de Proximus League zeker aan aantrekkelijkheid gewonnen en is het geen straf om een wedstrijd van de vroegere tweede klasse te volgen op televisie.
Olivier Myny en Aaron Dhondt pendelen dus voortaan met een mannetje minder in de wagen tussen West- en Oost-Vlaanderen.
Nog meegeven dat ik enkele weken geleden op Twitter een berichtje las van Ward Callens waarin melding werd gemaakt dat Kevin Hebbelinck komend seizoen in de tweede amateurreeks gaat voetballen bij Brakel. De pijlsnelle flankspeler uit het Gentse stak een jaar of 2 geleden zijn neus aan het venster bij W-B, maar het werd uiteindelijk een net niet verhaal.

PVW.