StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Piste linkerwinger voorlopig on hold gezet.
De sportieve Cel maakte zich al een tijdje sterk dat tegen het oefenkamp dat gisteren in het Nederlandse Dorwerth van start is gegaan, een doelman en linkerflankspeler zouden getekend hebben. Dat is niet gebeurd zodat Philippe Clement het voorlopig moet stellen zonder de gezochte titularis op de linkerflank. Afgelopen weekend accepteerde Waasland-Beveren een verhoogd bod voor deze niet met naam genoemde linkspoot, maar misschien was dat snelle "ok" voor de verkoper de bevestiging dat de betrokken speler voor W-B een prioriteit is en tegen alle regels in werd het "ja" van de Waaslanders NIET gevolgd door de verhoopte deal. Op zijn beurt speelde W-B nu het spel hard en liet de verkoper weten dat het niet langer geïnteresseerd is. Het wordt nu waarschijnlijk bang afwachten of de verkoper nog op zijn stappen zal terugkomen en opnieuw komt opdraven met de verhoogde vraagprijs waarmee W-B akkoord ging.
Het gerucht dat Steeven Langil weer in beeld zou zijn mochten de contacten met de niet nader genoemde linkerflankspeler afspringen, klopt niet. De tester die mee op oefenkamp is komt niet in aanmerking voor de vacature van Langil enz.
Ook op het Beverse keepersfront blijft het stil, maar voor wie de voorbije wedstrijden een zelfzekere Goblet aan het werk zag lijkt dat net iets minder verontrustend.

* Zou Clepkens nog wel willen promoveren ?
Het zit de voormalige sluitpost van W-B Michaël Clepkens niet mee. Hij was dit seizoen onomstreden doelman bij kampioen Beerschot in de eerste amateurreeks, maar kreeg vorige week te horen dat niet op hem wordt gerekend voor volgend seizoen in de Proximus League. Gelukkig vond Clepkens ondertussen onderdak bij het naar diezelfde eerste amateurreeks gedegradeerde Lommel dat stijle ambities koestert en binnen de kortste keren zijn plaats in de PL weer wil innemen. Eerder maakte Michaël ongeveer hetzelfde mee bij Waasland-Beveren waar hij een mooi aandeel had in de promotie naar de Jupiler Pro League, maar er nadien zijn statuut als titularis verloor en naar Kortrijk vertrok. Clepkens weet al wat hem te wachten staat wanneer Lommel zou promoveren !

PVW.