StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Laatste oefenwedstrijd en fandag komen er aan !
Woensdagavond speelt een gemengd elftal van beloften en spelers van de A-kern vriendschappelijk tegen de amateurs van Cappellen waarna op vrijdag op de nationale feestdag en op de Freethiel de laatste voorbereidingswedstrijd van deze campagne op het programma staat. Het verrassende OH Leuven is dan de tegenstander en dat zou best een genietbare pot voetbal kunnen worden, want de club die lang moest knokken voor het behoud in de Proximus League (het bleef daarin Lommel de baas), heeft dezer dagen de wind in de zijlen. Vorig weekend verkocht het KV Mechelen een pak slaag (4-1) en dit weekend ging het met 1-3 winnen bij het Europese Oostende van Marc Coucke.

Daags na deze wedstrijd (zaterdag 22 juli) is er op de Beverse markt de fandag van Waasland-Beveren en dat belooft een, laat ons hopen met instemming van de weergoden, gezellige bedoening te worden. Geen grootse aanpak, maar om gezelligheid te creëren is dat ook geen vereiste. Opzet voor het laten doorgaan van de fandag op de Beverse markt is de betrokkenheid van de club met bevolking en middenstand te stimuleren.
Goed om weten is dat er vanaf 10 uur een beachvoetbaltornooi doorgaat tussen de supportersclubs die bij de Supportersfederatie zijn aangesloten en ook de Freethielvrienden Bornem zullen vertegenwoordigd zijn. Jullie komen toch ook om onze sportievelingen aan te moedigen ?

PVW.