StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B moet greep op gevolgde pistes lossen en ziet interesse in eigen spelers toenemen.
Het heeft er alle schijn van dat Waasland-Beveren de Noorse piste die het volgde naar de opvolger voor Steeven Langil, moet verlaten. Dat zou jammer zijn aangezien het zijn zinnen voor honderd procent had gezet op deze linkspoot waarvan het overtuigd was dat wanneer betrokkene nu niet zou afzakken naar het Waasland, dat zeker zou gebeuren in december bij het openen van de wintermercato aangezien vanaf dat moment de speler einde contract was bij zijn huidige werkgever Stromsgodset. Op zijn minst een verrassende wending te noemen, want één van onze trouwe websitebezoekers was meermaals via Facebook in gesprek met betrokkenen die het allemaal wel zag goed komen zodra Stromsgodset zeker zou zijn van het behoud in de Noorse Eliteserien en na de 4 op 6 uit de laatste 2 competitiewedstrijden zat die kans er dik in.
Ook de gezochte keeper waarvan voorzitter Dirk Huyck vorige week nog beloofde dat hij er tegen het weekend zou zijn, blijft onvindbaar. Wel zeker is dat de geruchten omtrent de tweede doelman van Antwerp (Coudinbana) uit de lucht gegrepen zijn, net zoals de interesse voor Bailly niet klopte. We mogen dus regelmatig een naam schrappen, maar laat ons hopen dat er snel eentje genoemd wordt die écht komt. Het zou dus wel eens kunnen dat de namen die vanaf het prille begin circuleren (Roef en Steppe) nog steeds de voornaamste kandidaten zijn.
Ondertussen blijft de interesse voor een aantal spelers van W-B toenemen. Na Gano en Jans zou nu ook Ibrahima Seck de aandacht van meerdere clubs in het buitenland hebben getrokken en dat hoeven daarom niet altijd clubs met naam en faam te zijn, want in de ons omringende landen spreekt men over totaal andere bedragen als het over televisiegelden gaat.

PVW.