StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* In uitgesteld relais.
Dinsdag nog eens de wedstrijd van zaterdag tegen KV herbeluisterd via Telenet en bij zo'n tweede adem komen meestal wat dingen aan het licht die op het moment zelf door, hetzij de spanning, hetzij als supporter vaak afgedaan als "dat heb ik niet gezien". In de korte voorbeschouwing op de wedstrijd deelde Clement (althans, dat is mijn gevoel) vlug een tikje uit aan zijn T1 van de voorbije jaren Michel Preud'Homme toen Wilfried Mostinckx vroeg of hij net zo vooruit zou gaan voetballen als vorige week in Genkc waarop Philippe antwoordde dat hij dat meestal wil doen, maar voordien niet aan zet was. Propertjes gezegd Philippe en ook duidelijk als je het mij vraagt.
Wilfried Mostinckx die ik als sportjournalist best mag, wordt waarschijnlijk een dagje ouder en dan gaan de jaren echt vlug voorbij. Bij de minuut stilte naar aanleiding van het overlijden van de gewezen secretaris van RS Waasland, merkte Wilfried op dat een jaar of 3 á 4 geleden W-B was ontstaan uit de samensmelting van RSW en KSKB. Daar zit wel waarheid in Wilfried, maar daarvoor moeten we inmiddels toch al teruggaan naar 2010.
Knap gedaan overigens van één van de assistenten van Alen die prima had gezien dat Boljevic in de slotfase vanop eigen helft richting Coosemans vertrok en dus niet vanuit buitenspel.
Over klasbak Ryota Morioka is ondertussen meer inkt gevloeid dan over sommige spelers in een heel seizoen, maar ik wil hier even kort een lans breken voor Nana Opoku Ampomah. Zou de nieuwe Langil zijn opgestaan ? Hij speelde het openingskwartier bijzonder goed, maar moest daarna tot de rust dikwijls zijn meerdere erkennen in zijn directe tegenstander Hereiras. Maar wat een klasse van Ampomah dat hij na rust een tandje bij stak en opponent Hereiras alle kleuren van de regenboog liet zien met al meteen na de hervatting een uitstekende assist voor de 2-1 van Morioka.
Achterin lieten Camacho en Moren nog enkele steekjes vallen, maar dit duo verdient zeker en vast over een iets langere periode te worden beoordeeld.
Sinds gisteren dinsdag traint Victorien Anbang mee met de groep en het wordt echt met interesse uitkijken naar zijn debuut begin september, want de huurling van Chelsea maakt blijkbaar indruk.

PVW.