StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Roef is dan toch geen boef !
Ik dacht op een gegeven moment dat Davy Roef in één van de Brusselse gevangenissen vertoefde, want hij wilde per se andere oorden opzoeken, maar mocht alhoewel ze dit seizoen geen beroep op hem zouden doen, niet vertrekken zolang de zaak-Sfillar een ontknoping had gekregen. Heel bizar, want Anderlecht had evenmin de bedoeling om met Sfillar aan het seizoen te beginnen.
Aan de kwaliteiten van Davy Roef wordt in voetballand amper getwijfeld en het feit dat de Brusselaars nooit hebben overwogen een optie tot verkoop in het contract op te nemen bevestigt het geloof in zijn mogelijkheden, maar wat mij een beetje tegen de borst heeft gestoot de voorbije weken was (als we de kranten mogen geloven) dat Roef veel ploegen zag zitten, behalve Waasland-Beveren. Deportivo genoot zijn voorkeur en dat wil ik graag geloven, maar op den duur werd hij zelfs gelinkt met Excelsior Rotterdam, maar omdat die club financieel de huurprijs van Anderlecht niet zag zitten, werd het W-B. Misschien was het allemaal niet zo bedoeld, maar het kwam wel zo over in de media en ik ben benieuwd hoe supporters met dit soort berichtgeving omgaan.
Overigens, groot Belgisch talent die Roef en een beetje vergelijkbaar met Siebe Schrijvers, maar het moet ondertussen toch een tijdje geleden zijn dat hij nog eens een aantal wedstrijden na mekaar op niveau speelde waardoor er van matchritme volgens mij weinig sprake kan zijn.

PVW.