StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Als we dan een keer thuis loten !
Lommel is de eerste tegestander van Waasland-Beveren in de Croky Cup. Dat is het resultaat van de loting die maandagnamiddag in Brussel werd gehouden.
W-B lootte het thuisvoordeel, maar omdat Lommel speelt in wat vroeger de derde klasse werd genoemd en een stadion heeft dat voldoet aan de eisen van veiligheid, verlichting enz., mogen de Noord-Limburgers de Waaslanders ontvangen aan de eigen vertrouwde Gestelsedijk. Lommel dat afgelopen seizoen in een onderling duel door OHL naar de eerste amateurreeks werd verwezen, heeft uitgesproken ambities om zijn verloren plaats in de Proximus League zo snel als mogelijk weer in te nemen en kan vanaf dit seizoen rekenen op de diensten van Michaël Clepkens die net zoals eerder bij Waasland-Beveren, werd doorgestuurd na het bewerkstelligen van de promotie (in dit geval afgelopen seizoen bij Beerschot).
Ik ben het niet gaan opzoeken, maar van het verleden herinner ik mij tal van confrontaties tussen Lommel en zowel KSK Beveren als Waasland-Beveren en daaruit kan één niet onbelangrijke conclusie worden getrokken : het stadion van Lommel ligt ons totaal niet. Het wordt dus dringend tijd om aan die vervelende conclusie iets te doen, want anders zou een mooi bekerparcours waar Dirk Huyck en zijn entourage ook vorig seizoen al stiekem op hoopte, wel eens heel kort kunnen zijn.

PVW.