StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kan Langil gedeeltelijk in de voetsporen treden van Bjorn Vleminckx ?
Ik ken heel wat supporters van Waasland-Beveren die hem graag aan een derde hoofdstuk op de Freethiel hadden zien beginnen, maar wellicht het prijskaartje en het feit dat Opoku Ampomah het voortreffelijk doet op zijn positie hebben er anders over beslist. Steeven Langil is voor de rest van het seizoen actief bij het Nederlandse NEC Nijmegen en dat is de club waar Bjorn Vleminckx in voor hem betere tijden furore maakte en er topschutter van Nederland werd.

* Hopelijk is hij goed uitgerust.
Met de topper tegen Anderlecht vanavond sluit Waasland-Beveren een drukke week af en we moeten hopen dat alle spelers die fysisch goed verwerkt hebben. Zo evident is dat niet altijd, want in een Vlaamse krant stond vrijdag dat Ibrahima Seck tijdens de bekermatch in Lommel niet minder dan 13 kilometer en 200 meter had gelopen en dat is ontzettend veel.
Deze vergelijking maakt duidelijk welke berepartij Seck speelde in Lommel : tijdens de eerste speelronde van de Champions League was er geen enkele speler die deze afstand liep. Het dichtst in de buurt kwam Diawara van Napoli die tot 12 kilometer en 800 meter geraakte. Geweldig Ibrahima, je bent een kanjer en momenteel op een niveau dat je op termijn geen windeieren zal opleveren.

PVW.