StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geen plaatsen meer op de bus naar Gent !
Er zijn op 14 oktober geen plaatsen meer beschikbaar op de bus van de Freethielvrienden Bornem.
Supporters die toch naar de Ghelamco-Arena willen op 14 oktober doen er goed aan hun licht op te steken bij de andere supportersclubs die een bus inleggen, want het aantal beschikbare plaatsen in de Ghelamco-Arena voor de bezoekers is beperkt. Aangezien er GEEN combiregeling geldt voor deze wedstrijd kunnen supporters in theorie een ticket kopen aan de loketten in Gent, maar de kans is zeer groot dat men daar voor een gesloten loket staat vanwege een uitverkocht vak van de bezoekers.

* Voetbal in de lagere reeksen.
Vandaag mag Yellow Blue deze rubriek opnen. Het speelde na een spektakelstuk en uiterst wisselend scoreverloop 3-3 gelijk in Bazel. De thuisploeg liep eerst uit tot 2-0 waarna de bezoekers uit Beveren de scheve situatie compleet omdraaiden naar een 2-3 voorsprong. In blessuretijd kwam Bazel alsnog op gelijke hoogte. Met 8 punten en een zevende plaats in de rangschikking hebben de mannen van Stefaan Van Rumst hun start in geen geval gemist.
In de tweede amateurreeks A was het een rotweekend voor de streekploegen. Bornem en Robby Buyens zagen Izegem met 2-3 winnen op Breeven, terwijl de buren van Temse en Bart Selleslags met 2-0 het onderspit moesten delven bij de andere buren uit Boom. Sint-Niklaas kreeg ook al een nederlaag aan de broek op eigen veld zodat de puntenoogst van de streekploegen wel heel mager uitvalt. Gelukkig was er nog Waasland-Beveren !

PVW.