StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zin in een toffe en gevarieerde kwis ?
Op vrijdagavond 1 december organiseert supportersclub Freethielvrienden Bornem haar jaarlijkse kwis. Het is een knap werkstukje van de hand van ons bestuurslid Walter Van Doren en er is momenteel nog plaats voor 2 groepen die maximum uit 4 personen bestaan. Bij de 10 reeksen van 10 vragen is er alvast een reeks bij die over KSK Beveren of Waasland-Beveren gaat. Wie zin heeft in een avondje kwissen op een plezante manier stuurt snel een mailtje naar info@freethielvrienden.be en jullie ontvangen kort daarna een uitnodiging met daarin alle nodige informatie.
O ja, de prijzentafel en de toffe sfeer is zeker een argument om er eens over na te denken.

* We komen straks Glen weer tegen.
Met Yannis Anastasiu werd begin deze week de achtste coach van dit seizoen in de JPL ontslagen en dat moet toch stilaan een record zijn niet eens halverwege november. In het verleden zagen de supporters van Waasland-Beveren diezelfde maand november met angst tegemoet, want het was vaak de periode waarin onze coaches op een verhakkelde stoel zaten die het elk moment kon begeven. Wat een verschil met de maand november 2017, want de stoel van Clement ziet er nog fonkelnieuw uit en heeft gelukkig een stevige veiligheidsgordel of Philippe was er al door de concurrentie uit getrokken.
Dat De Boeck vanaf nu samen met Lorenzo Staelens het sportieve roer bij Kortrijk in handen krijgt is wel mooi voor Glen die met Waasland-Beveren en Moeskroen voldoende ervaring in grondwerken kon opdoen en met succes. Mijn respect heeft De Boeck in ieder geval voor het werk dat hij in Beveren en Moeskroen, vaak in ondankbare omstandigheden, moest verrichten.
Goeie trainer die in Kortrijk met een beter klassement en betere spelers dan bij de 2 voorgaande clubs kan beginnen aan zijn nieuwe uitdaging en ik zie het wel goed komen voor hem hoor !

PVW.