StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dat wordt een tijdje strompelen.
Gelukkig gaat het niet over een kernspeler van Waasland-Beveren of de manier waarop de mannen van Philippe Clement zich over de groene rechthoek bewegen, maar over ondergetekende. Morgen dinsdag moet ik in het ziekenhuis te Bornem een ingreep aan de knie ondergaan en zal het de eerste weken lastig worden om op een stoel te zitten en jullie van dezelfde hoeveelheid tekst te voorzien. Maar wees gerust, het is alleen de knie waaraan gewerkt wordt en "gelukkig" niet mijn tong. Ik heb aan de dokters een voorschrift gevraagd en gekregen om, nog iets meer dan gewoonlijk, orders te mogen geven en als die goed worden opgevolgd door de webmaster zullen jullie de komende weken niet al te veel moeten missen. Misschien worden de tekstjes tijdelijk wat korter, maar de kern van de zaak zal steeds centraal blijven staan. En omdat mijn zeer gewaardeerde vrienden/medewerkers Rudy Beck en Geert De Vreese regelmatig hun bijdragen bezorgen, blijft een dagelijks bezoekje aan onze website een must. Alvast dank voor jullie begrip.

* Voetbal in de lagere reeksen.
Het begin van Patrick Geertsen met Yellow Blue vorige week in Meldert was uitstekend, maar het vervolg afgelopen zaterdag op de Freethiel tegen de voorlaatste Moerbeke was een stuk minder. Een vroege tegengoal van Moerbeke in een tegenvallende wedstrijd van YB kon niet meer worden uitgewist waardoor de mannen van Geertsen opnieuw op de derde laatste plaats zijn beland.
Voor de streekploegen in de tweede amateurreeks A werd het een zwart weekend. Na een verdienstelijke partij waarin het in de eerste helft een penalty miste, verloren de manne van Robby Buyens (Bornem) met 1-4 tegen een na rust ontketend Rupel Boom. Autoritair leider Petegem haalde fors uit tegen Sint-Niklaas (5-2) en Temse moest met 3-2 zijn meerdere erkennen in Westhoek. Omdat onderin Torhout en Pepingen eveneens steken lieten vallen en met 5 punten blijven staan, valt de schade voor Bornem en co dat 8 punten telt, mee.

PVW.