StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Supportersnieuws.
De website van de Freethielvrienden Bornem is een extraatje voor de supporters van Waasland-Beveren en op deze laatste dag van het jaar richt ik mij specifiek en met veel plezier tot deze trouwe groep fans. Dat doe ik eerst en vooral met een belangrijke wijziging van een eerder vermelde activiteit. De sportavond/nieuwjaarsreceptie die was aangekondigd voor donderdag 18 januari werd met een dag vervroegd en gaat nu door op woensdag 17 januari om 19 uur in het Themacafé-boven. Er zullen meerdere sprekers achter de tafel plaatsnemen waaronder zeker voorzitter Dirk Huyck en wellicht ook onze nieuwe trainer. Afspraak dus op woensdag 17 januari om 19 uur in ons gezellig Themacafé.
Verder hou ik er aan de trouwe en mindere regelmatige bezoekers van onze website in naam van de webmaster Iris, de medewerkers Rudy Beck en Geert De Vreese, gelegenheidsmedewerker Rudy De Jonghe en ondergetekende Patrick Van Wesemael, van harte te bedanken voor jullie interesse in www.freethielvrienden.be.
Met zeer bescheiden mogelijkheden en middelen proberen wij bijna dagelijks de supporters van Waasland-Beveren te informeren over W-B en KSKB en te oordelen aan de positieve reacties die we af en toe ontvangen, schijnt daar wel degelijk een markt voor te bestaan. Die markt, dat zijn jullie beste vrienden/voetbaliefhebbers en jullie zijn en blijven onze belangrijkste challenger. Daarom zou ik jullie willen aansporen om meer nog dan in het verleden, wie denkt ons een bijdrage te kunnen bezorgen die op een of andere manier gelinkt kan worden met W-B of KSKB, in dat geval geen moment te twijfelen en ons via info@freethielvrienden.be een mailtje te sturen met een leuke bijdrage die we dan met plezier online zullen zetten.
Nu rest mij enkel nog ieder van jullie een prettige en veilige jaarwisseling toe te wensen en dat Waasland-Beveren een sportief voorjaar tegemoet mag gaan in navolging van het grootste gedeelte van het najaar 2017. De laatste wedstrijden van 2017 waren door de spijtige omstandigheden waarop we nu niet meer zullen terugkomen iets minder, maar dit seizoen heeft aangetoond dat Waasland-Beveren wel degelijk een woordje mee te praten heeft op het hoogste Belgisch voetbalniveau.
Over de grote financiële middelen zal onze club nooit kunnen beschikken, maar Dirk Huyck en zijn bestuursploeg hebben bewezen dat een prima beleid (niet enkel op sportief vlak) tot fantastische dingen kan leiden. Deze mensen hebben geweldig werk geleverd de voorbije jaren en dit seizoen mochten we hiervan de eerste vruchten plukken. Laat ons hopen dat zij, gesteund door al het moois wat het seizoen tot nu toe te bieden had, de ingeslagen weg zullen blijven bewandelen. En met een beetje zin voor humor zou ik willen afsluiten met deze goeie raad : iets minder gul zijn met clausules heren ! Toch super gedaan voorzitter en co en jullie supporters, jullie waren ook fantastisch!

PVW.