StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Morgen nieuwe trainer bekend.
Woensdagavond was er Raad van Bestuur en er werden knopen doorgehakt ivm de nieuwe trainer.
Vandaag wordt de zaak gefinaliseerd en morgen zal de opvolger van Philippe Clement bekend worden gemaakt. Het vinden van een nieuwe coach was, ondanks de vele kandidaturen, een allesbehalve gemakkelijke opdracht, want de zaak-Clement heeft bewezen dat de combinatie van de lat wat hoger leggen en het samenstellen van een groep met mogelijkheden, tot iets moois kan leiden. De opdracht voor de opvolger van Clement zal dus niet simpel zijn, want anders dan met Philippe krijgt de nieuwkomer maar een paar dagen tijd om zich te profileren. Elke coach heeft immers zijn eigen stijl en manier van werken en die integreren kost soms meer tijd dan gehoopt.

* Een kwisaankondiging !
Ik ontving naar goede jaarlijkse gewoonte een uitnodiging voor een kwis van Pascal Smet en die wil ik graag met jullie delen.
Op vrijdag 9 februari 2018 is er weer mijn jaarlijkse quiz t.v.v de vzw Eskabee 1935. Deze gaat door in de grote kantine (te bereiken via de Lindenlaan, ingang Bosdam en YB SK Beveren van het Freethielcomplex). We willen graag stipt om 20u starten met de eerste vragen.
Deelnemende ploegjes bestaan uit 4 personen. De moeilijkheidsgraad mag als gemiddeld bestempeld worden en zowat alle thema's komen aan bod (media en ontspanning, literatuur, aardrijkskunde, sport, actualiteit, economie, varia, kunst en geschiedenis,… en natuurlijk SK Beveren).
Hopelijk zijn jullie ook deze editie van de partij met een paar ploegjes om er een spannende en gezellige avond van te maken. Inschrijven kan via een mailtje naar pascal.smet4@telenet.be met vermelding van de ploegnaam en de ploegverantwoordelijke.
Wij vragen u op voorhand 15 EUR inschrijvingsgeld te storten op de clubrekening: BE51 1236 1039 4562 (BIC: CTBKBEBX) met vermelding van 'Quiz + ploegnaam'.
Wees er snel bij want de vorige edities waren snel volzet.
Pascal