StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes,blauwe datjes (08/01/2014) archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

fichebak FICHEBAK OUD-SPELERS
SK BEVEREN


DE BONDT Tim

01-01-1980
Belg.
Verhuisde in 1990 van SV Temse naar KSK Beveren en begon op de Freethiel te voetballen bij de nationale miniemen, onder de hoede van Ward Goossens.
Begon het seizoen 2000-2001 bij de Beverse B-kern en speelde zo wekelijks bij de reserven.
Werd na enkele knappe prestaties in het tweede elftal op het einde van de heenronde beloond in de vorm van een selectie bij het eerste elftal voor de midweekwedstrijd uit bij Sporting Charleroi (20-12-2000). Trainer Emilio Ferrera zat voor die partij trouwens met nogal wat geblesseerden (Smid, De Vuyst, Sels, Torken) en zo mocht Tim bij de aftrap plaatsnemen op de invallersbank. Tien minuten na de rust was het dan zo ver : Tim verving de Zuid-Koreaan Lee. Helaas stond Sportkring toen reeds met 4-0 in het krijt en was het ook al gereduceerd tot negen spelers, na de vroege uitsluitingen van Olivier Suray en de Braziliaan Renato (scheidsrechter Bultynck).
Geel-blauw slikte daarna nog één doelpunt en ging dus met een 5-0 nederlaag de winterstop in, maar het stond met 23 punten wel op de elfde plaats in de veilige middenmoot van het klassement.
Het was meteen ook zijn enige optreden op het eersteklasseniveau en Tim verdween opnieuw naar het reservenelftal.
Vertrok in 2001 opnieuw naar zijn club van herkomst, SV Temse.

Lichtvoetige voetballer (1m80), technisch niet onaardig en tweevoetig. Steeds spelend met volle overgave. Was op zijn best op de positie van offensieve middenvelder maar viel toch blijkbaar te licht uit voor een carrière op het hoogste niveau.

clubs als speler :
KSV Temse
KSK BEVEREN (1990-2001)
KSV Temse
KSV Bornem
KFC Eendracht Zele
FC Herleving Sint-Pauwels

aantal wedstrijden (aantal goals) :
2000-2001 : 1 (0)

plaats in het elftal :
middenvelder

enige eersteklassewedstrijd bij KSK Beveren :
uit bij Sporting Charleroi (20-12-2000)

GDV.