GONULACAR Mehmet

03-03-1972
Turk.
Werd in augustus 2000, via Nazmi Karatmanli, samen met drie van zijn landgenoten naar de Freethiel gehaald.
Debuteerde bij geel-blauw, onder trainer Emilio Ferrera, tijdens de openingsspeeldag van de competitie 2000-2001. Verving toen in die thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi (12-8-2000) na een uur spel de Beverse spelmaker Lambert Smid om als extra spits alsnog de 1-2 achterstand proberen om te buigen doch aan die tussenstand kwam geen verandering meer.
Stond één week later aan de aftrap bij de uitwedstrijd tegen het pas gepromoveerde FC Antwerp (19-8-2000). Miste in de eerste helft een unieke kans op de openingsgoal en werd tien minuten na de pauze vervangen door Stijn Vlaminck. Sportkring behaalde toen echter wel zijn eerste seizoenszege door een enig mooi doelpunt van Lambert Smid (0-1).
Verving één week later tijdens de uitpartij tegen landskampioen Anderlecht (26-8-2000) halverwege de tweede helft de Nederlander Torken bij een 2-0 achterstand. Geel-blauw verloor uiteindelijk de parij nog met zware 4-0 cijfers.
Werd tijdens de rust van de uitwedstrijd tegen AA Gent (16-9-2000) door trainer Ferrera in de ploeg gebracht. De partij werd tien minuten na de rust echter stopgezet door scheidrechter Ver Eecke nadat grensrechter Ladrière klaarblijkelijk werd geraakt door een projectiel dat vanuit de tribune werd gegooid. De tussenstand was toen 3-0 in het voordeel van de thuisploeg en werd later door het sportcomité omgezet in een 5-0 forfaitzege voor AA Gent alhoewel nooit echt bewezen werd dat het projectiel effectief vanuit het bezoekersvak werd gegooid...
Kwam pas twee maanden later nog eens aan de bak en stond, mede door de blessures van Sels en Torken, aan de aftrap van de thuiswedstrijd tegen rode lantaarn KV Mechelen (18-11-2000). Speelde daarin echter een belangrijke rol. Na 20 minuten werd een strafschopfout op hem gemaakt met de uitsluiting van Mechelen-speler Diallo tot gevolg. Mehmet zette de elfmeter zelf om (1-0) maar in de tweede helft incasseerde geel-blauw, ondanks de numerieke meerderheid, toch nog de gelijkmaker (1-1).
Vertrok in diezelfde maand echter terug naar zijn vaderland want KSK Beveren kampte toen met zware financiële problemen en diende dus dringend de spelerskern af te slanken, mede doordat geldschieter Nazmi Karatmanli zijn beloftes t.o.v. de club niet kon waarmaken.

Technisch vrij sterke spits (1m81) die op 25-jarige leeftijd bij de Turkse topclub Galatasaray belandde maar daar het merendeel van de tijd werd uitgeleend aan kleinere Turkse clubs. Speelde één interland met de Turkse nationale beloftenploeg. Vooraleer Mehmet goed en wel was aangepast aan het Belgische voetbal, keerde hij dus noodgedwongen al terug naar Turkije en was zijn Belgisch voetbalavontuur toch wel van zeer korte duur.

Mehmet betwistte in 1997 met Galatasaray 1 wedstrijd in de Champions League en dit tegen het Italiaanse Parma.