KILIMCI Volkan

16-02-1972
Turk.
Kwam begin augustus 2000, samen met drie andere landgenoten, op de Freethiel terecht door toedoen van de Turkse weldoener Nazmi Karatmanli. Enkele maanden later zou echter blijken dat deze laatste zijn financiële beloftes tegenover de Freethielclub niet zou kunnen waarmaken.
Volkan werd bij aanvang van het seizoen 2000-2001 echter wel pas de derde doelman op de Freethiel want Beveren had pas de Marokkaanse internationaal Khalid Fouhami ingelijfd en Kris Van De Putte was reeds het voorbije seizoen op de Freethiel gearriveerd.
Volkan kreeg van toenmalig Beveren-trainer Emilio Ferrera echter wel geregeld de voorkeur op Van De Putte en zodoende mocht hij toch een tiental maal plaatsnemen op de invallersbank bij de aftrap van een competitiewedstrijd. Dichtbij het einde van de competitie, nl. op de dertigste speeldag, was zijn Belgisch competitiedebuut dan toch een feit. In de uitwedstrijd tegen rode lantaarn KV Mechelen (21-4-2001) mocht Kris Van De Putte onder de Beverse lat postvatten omdat Fouhami dat weekend interlandverplichtingen had met Marokko. De partij was echter nauwelijks tien minuten oud toen Van De Putte na een bijzonder lichte fout buiten het strafschopgebied promp werd uitgesloten door scheidsrechter Vandevenne. De Braziliaanse middenvelder Junior Guimaraes werd door coach Ferrera opgeofferd en zodoende mocht Volkan voor het eerst in de competitie het Beverse doel verdedigen. Een tiental minuten voor de pauze diende hij zich echter gewonnen te geven bij een gekruist schot van thuisspeler Elias. Met een 1-0 voorsprong en een mannetje meer op het terrein zaten de Maneblussers op rozen dacht iedereen doch Sportkring vocht terug in de tweede helft, werd zelfs de betere ploeg en draaide in nauwelijks drie minuten tijd de wedstrijdsituatie volledig om. Eerst trapte Stijn Vlaminck met een vrijschop de gelijkmaker binnen en enkele minuten later bracht de Beverse spelmaker Smid geel-blauw op voorsprong met een enig mooi doelpunt (1-2). De thuisploeg kwam in blessuretijd toch nog aan de gelijkmaker door een goal van Van Hout (2-2) en bij dat doelpunt ging Volkan niet helemaal vrijuit. Met dat gelijkspel schoot de thuisploeg echter niets op in de strijd tegen de degradatie terwijl het voor geel-blauw duidelijk een gewonnen punt was na een 0 op 15 en het nu bijna volledig verzekerd was van een verlengd verblijf in de hoogste afdeling.
Voor Volkan bleef het echter bij dit ene optreden in het Beverse eerste elftal en hij verliet na dat seizoen (2001) dan ook de Freethiel en keerde terug naar zijn vaderland.

Fors gebouwde doelman (1m97) die autoriteit uitstraalde in zijn strafschopgebied. Kon zich op de Freethiel echter alleen maar bewijzen bij de reserven en tijdens de internationale wedstrijden van de beloften.
Kon bij zijn komst op de Freethiel nochtans al aardig wat adelbrieven voorleggen.

Keepte zo met de Turkse topclub Galatasaray een 50-tal competitiewedstrijden en zes partijen in de Champions League.

Speelde ook twee interlands met het Turkse nationale elftal. In 1997 tegen Japan en in 1998 tegen Albanië.