NUHIJI Arben

27-02-1972
Macedoniër.
Arben is van Albanese afkomst en kreeg na enkele testwedstrijden met KSK Beveren in januari 1998 een contract aangeboden op de Freethiel.
Ook al is het nu reeds meer dan 15 jaar geleden toch zal Arben zijn debuut op de Freethiel wellicht nog goed herinneren. Liep toen tijdens de thuismatch tegen Harelbeke (1-0, 21-2-1998) bij een foutieve tussenkomst van Baudry een kuitbeenbreuk op. Scheidsrechter Meese gaf echter geen strafschop en liet de partij zelfs doodleuk doorgaan waardoor Arben nog enkele minuten kermend van de pijn op de grasmat lag vooraleer hij werd afgevoerd met een draagberrie... Maakte nog geen drie maanden later toch reeds zijn come-back toen hij op de slotdag thuis tegen Anderlecht (0-1, 10-5-1998) een halfuur voor tijd Bart Van Den Eede mocht vervangen.
Kon tijdens zijn tweede Freethielseizoen (1998-'99) onder trainer Gzil niet rekenen op een vaste basisplaats maar scoorde toch enkele belangrijke doelpunten voor geel-blauw in de harde degradatiestrijd. Maakte zo in de uitwedstrijd bij Standard (19-9-1998) net na de rust het tweede Beverse doelpunt wat leidde tot een verrassende maar verdiende 1-2 overwinning.
Scoorde in de onvervalste degradatietopper uit bij KV Oostende (14-2-1999) als invaller tien minuten voor tijd ook de superbelangrijke gelijkmaker voor SKB (1-1) wat meteen de eerste stap richting behoud betekende.
Was tijdens dat seizoen met zijn 5 goals ook één van de smaakmakers tijdens het "Apollinaris Super Soccer"-tornooi (januari 1999), dat gespeeld werd in het Westvlaamse Moorsele op een ondergrond van zand.
Werd in zijn derde en tevens laatste Freethielseizoen (1999-2000) met 11 competitiegoals ei zo na clubtopscorer bij geel-blauw (Torken met 13 doelpunten).
Scoorde toen o.m. de aansluitingstreffer in de zespuntenwedstrijd uit bij Sporting Charleroi (12-3-2000) waarin Sportkring in de laatste zeven minuten een 2-0 achterstand alsnog wist om te buigen in een sensationele en belangrijke 2-3 overwinning.
Kende echter zijn absolute hoogtepunt bij Beveren op een koude decemberavond in 1999. Scoorde toen in de eerder op het seizoen uitgestelde thuiswedstrijd tegen Westerlo (4-0, 8-12-1999) liefst viermaal in een tijdsspanne van amper 13 minuten en zette daarmee de kille Freethiel in vuur en vlam. Enkel Jean Janssens slaagde er bij SK Beveren ook in om viermaal te scoren in één eersteklassewedstrijd (uit bij Waregem, seizoen 1967-'68).
Arben verliet na dat seizoen (2000) de Freethiel en ging opnieuw in Macedonië voetballen.

Met zijn 76 kg voor 1m74 een vrij kleine maar geblokte spits. Technisch vaardig maar niet zo snel. Wel bijzonder dribbelvaardig maar vergat daarbij wel eens zijn vrijstaande medemaats.
Beschikt tevens over een uitstekende traptechniek in zijn rechtervoet wat hij o.m. bewees met een schitterend vrijschopdoelpunt in de thuiswedstrijd tegen Verbroedering Geel (1-1, 25-3-2000).
Kon zowel onder trainer Gzil als onder trainer Ferrera nooit echt rekenen op een vaste basisplaats bij geel-blauw.
Speelde als lid van KSK Beveren twee interlands met Macedonië en deed er na zijn Beveren-periode nog eens drie interlands bij.

Speelde na zijn Freethielperiode met het Macedonische Sloga Jugomagnat zes kwafilicatiematchen voor de Champions League. Betwistte in 2006 ook al met het Macedonische Vardar Skopje een UEFA-cupmatch tegen Roeselare.