StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Gele ditjes, blauwe datjes                 voetbal
door Rudy Beck
                                                  (14 maart 2010)

* Sinds het vertrek van Johan Boskamp is MARVIN PEERSMAN zijn basisplaats kwijt. Gelukkig heeft dat geen invloed op zijn selecties voor de nationale ploeg. Marvin werd begin maart geselecteerd voor de dubbele interland tegen Denemarken. In Eupen verloren de Belgen met 1-3 en zat Peersman op de bank. In Verviers won België met 2-0 van Denemarken en speelde Marvin de volle negentig minuten. De wedstrijden staan in het teken van de eindronde die van 19 tot 24 mei plaats heeft in Kroatië. Daar moet België het opnemen tegen thuisland Kroatië, Schotland en Montenegro.

* PIETER VERVAET miste door zijn blessure twee interlands met de U18 tegen Polen. Pieter is normaal een vaste waarde in het elftal. Voor hem en zijn maats staat tussen 27 en 30 april de Slowakije-cup op het programma met naast België ook nog de deelname van Slowakije, Rusland en Oekraine

* 38 jaar is hij al, maar afgelopen maand verhuisde ARBEN NUHIJI nog maar eens van ploeg. Hij ging over van Skendia Tetovo naar Vardar Skopje, ploeg waar hij vroeger ook nog actief was. PAVEL BUSKIEWICZ verhuisde van de Poolse eerste klasser Korona Kielce naar GKS Katowice, een tweede klasser.

* Langs deze weg willen we onze deelneming betuigen aan twee ex-spelers van Beveren, Omer Joris en Robert Rogiers die beiden hun echtgenote verloren begin deze maand.

RB