StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Gele ditjes, blauwe datjes                 voetbal
door Rudy Beck
                                                  (25 november 2010)



* De winter is op komst...misschien daarom werd de Nederlandse referee MICHEL WINTER (die uit de buurt van Groningen komt) aangeduid voor de match Waasland Beveren tegen Wezet. De heer Winter zal niet al te hartelijk worden ontvangen door de Beverenfans want hij leidde vorig seizoen Lierse-Beveren (6-0) waarin hij al vroeg in de match Cousin van het veld stuurde maar nadien meermaals verzuimde om dezelfde sanctie toe te passen op de Lierse-spelers die o.m. Asante van het veld schopten.

* In het seizoen 2008-2009 werden zelfs 3 Beverse matchen geleid door een Nederlander. MAARTEN KETTING was dat seizoen 2X referee en JURGEN BRINKMAN 1 keer. Diezelfde Jurgen Brinkman was in 07-08 ook twee keer scheidsrechter in een match van KSK Beveren.

* Na RACHID BOURABIA kon nu ook HARRIE GOMMANS uitpakken met een hattrick. Voor beide spelers was het hun allereerste kompetitiehattrick in hun loopbaan. Voor de Beverensupporters was het ook al een tijdje geleden dat ze nog eens konden juichen voor een hattrick. We moeten teruggaan tot eind 2003 toen MOUSSA SANOGO drie keer scoorde op de 16de speeldag tegen WESTERLO. Sanogo trof in die match ook nog eens de lat. Romaric zorgde voor een vierde treffer : het werd uiteindelijk 4-1.

RB