StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Gele ditjes, blauwe datjes                 voetbal
door Rudy Beck
                                                  (2 april 2013)


* Woensdag is er de Champions Leaguematch tussen Real Madrid en Galatasaray. Voor Emanuel EBOUE is het reeds zijn 63ste Champions Leaguematch in zijn loopbaan. Voor Arsenal speelde hij 54 matchen in de Champions League, voor Galatasaray dit seizoen reeds 8. Op zijn palmares staan ook vijf matchen in de Uefa-cup voor KSK Beveren in het seizoen 2004-05, 2 matchen tegen Levski Sofia, verder de matchen tegen Stuttgart, Dinamo Zagreb en Benfica.

* SK Deinze is na een 3-2 zege tegen leider Rc Mechelen winnaar geworden van de tweede periode in derde klasse en mag zo deelnemen aan de eindronde voor promotie naar tweede klasse. Een extraatje dus voor heel wat ex-Beverenspelers (trainer Yves Van Borm en de spelers Jan Masureel, Jean-Paul Kielo-Lezi en Jan De Langhe).

* De thuiswedstrijden voor de Topsportbeker van Lebbeke voor beloften hebben wel degelijk plaats op de Freethiel op dinsdagavond. De eerste match is op 2 april tegen St-Gillis en wordt betwist door het team van de provinciale U19 om half acht.

RB