StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (8 augustus 2013)

* Ondertussen is ook de competitie in tweede klasse begonnen. We vinden er een aantal bekende namen terug. Bij favoriet Antwerp vinden we op het middenveld Wim De Decker en ook de jonge David Iboma heeft een Bevers jeugdverleden. Verder spelen twee beloften van Waasland-Beveren dit jaar bij de doublures van Antwerp : Christian Belong en Karim El Ouahidi.

* Op de eerste speeldag won Antwerp van Aalst waar twee ex-Beverenspelers een basisplaats hadden : Wesley Van Belle en Mike Smet.

* Vorig seizoen werd HERVE ONANA topscorer in tweede klasse, toch wel een prestatie om topscorer te worden bij een modale middenmoter. Ook dit seizoen blijft hij bij Tubeke. Vorig seizoen was daar ook nog Jimmy Mulisa...die heeft er nog een contract maar mag daar vertrekken. Hij was op proef bij Berchem en speelde een sterke match met Berchem tegen Beerschot-Wilrijk.

* Bij STVV is Yannick Ferrera trainer, bij Westerlo spelen Lauren Paulussen en Jeffrey Rentmeister, bij RWDM Michael Seoudi. Bij RWDM wordt ook Mike De Silva genoemd, Mike begon het seizoen bij vierde klasser Tienen-Hageland. Filip Haagdoren ten slotte is T2 bij Lommel. RB