StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (13 februari 2014)


* BARAK BADASH heeft zijn topclub vast. Na een schitterende december-maand waarin hij in bijna elke match scoorde voor Shmona versierde hij een overgang naar de landskampioen in Israël, MACCABI TEL AVIV. Maccabi speelt nog Europees dit seizoen. Het geraakte twee ronden ver in de Champions, verloor toen van Basel maar mocht verder in de Europa League. In een poule met Apoel Nicosia, Frankfurt en Bordeaux wist het zich verrassend te plaatsen. Na de Europese winterstop moet het opnieuw Basel bekampen, tot vorig seizoen de club van Yapi Yapo.

* In de Israelische competitie debuteerde Badash in de topper tegen het nummer twee, Hapoel Ber Sheba. Tel Aviv won met 3-1 en telt nu zes punten voorsprong in het klassement.

* De Nigeriaan CHIMEZIE MBAH die de voorbije zomer naar de Freethiel kwam maar niet aan spelen toekwam en wiens contract na onderling overleg werd ontbonden speelt de rest van het seizoen bij de nummer vier in de Israelische tweede klasse Hapoel bnei Lod. Mbah kreeg direct een basisplaats en maakte de negentig minuten vol tegen Ashekelon (1-1)

RB