StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (9 augustus 2015)
* Ook afgelopen week werd er weer Europees gevoetbal. In de Champions League speelde VALLTERI MOREN zijn laatste match voor HJK Helsinki. Het werd een dramatische match voor de Finnen in Kazakstan waar tegen Fc Astana werd gespeeld, ploeg van ex-KSK Beverenjeugdspeler Giorgi Zhukov. De heenmatch was op 0-0 geëindigd. In Astana kwamen de finnen 0-2 voor, het werd later 3-2 en vlak voor tijd 3-3 zodat Helsink verder ging. Diep in de blessuretijd scoorde Astana een vierde keer. HJK Helsinki bekert wel verder in de Europa League.

* ABOUBACAR OUMAROU bewees nog maar eens zijn waarde voor zijn nieuwe club Partizan Belgrado. Met twee assists had hij een groot aandeel in de 4-2 zege van zijn ploeg tegen Steau Boekarest.

* In de Europa League verloor ZORAN KOKOT thuis voor 25000 kijkers tegen Standard met 0-1.

* In de Belgische Beker werd de tweede ronde afgewerkt. St-Gillis lijkt het vorige jaar te willen herhalen toen het op de Freethiel in de 16de finales Cercle Brugge mocht bekampen. Nu ging het met 1-2 winnen op Ninove. Met twee goals zette Zinho Chergui een scheve situatie recht. Chergui speelde vorig seizoen nog bij Bornem. Ook Anouar Bousfia en Ruben Stuer stonden in de basis bij St-Gillis.

* Kevin OSEI die in januari naar Waasland-Beveren kwam maar niet in de eerste ploeg geraakte tekende een contract bij de Engelse vierde klasser Carlisle United.

RB