StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (20 augustus 2015)
* In de vierde ronde van de Belgische Beker kwamen de tweede klassers in actie.
Voor twee van hen liep het slecht af. Geel verloor in eigen huis van KNOKKE met de strafschoppen. Vierde klasser Knokke wordt getraind door ex-Beverenspeler YVES VAN BORM. Volgende week spelen ze thuis tegen Dender, getraind door Emilio Ferrera. Ook voor Roeselare was het na een bekermatch gedaan. Ook al na strafschoppen op het veld van traditieclub FC LUIK. Bij Roeselare stonden FRANCO ZENNARO en MICHAEL SEOUDI in de basis. Union met GJ Martens in de basis en Hervé Onana die inviel na een uur, klopte Namen met 3-0 en bekert verder tegen Fc Duffel. Bornem won met 3-1 van Richelle, ARNE VAN DEN EYNDE scoorde de derde treffer, Bornem bekampt in de vijfde ronde Dessel(op verplaatsing).
Cercle Brugge met Wesley Van Belle in de basis klopte Ciney met 2-0 en ontvangt thuis Club Luik. Voor de buren uit St-Niklaas en St-Gillis zit het bekeravontuur er ook al op. Eupen ten slotte met SIEBE BLONDELLE klopte Cappellen (met Vermeerbergen en Van Hemert) met 4-1 . Het bekert verder tegen Berlare (waar Franky Frans keeperstrainer is).

* In de laatste voorronde van de Champions League won FC ASTANA met 1-0 van Apoel uit Cyprus. Bij Astana stond Gyorghi Zhukov in de basis. ABOUBACAR OUMAROU verloor met Partizan Belgrado met 1-0 op het veld van Bate maar behoudt nog alle kansen om door te stoten.

* AUGUSTO DA SILVA tekende dan toch een contract voor tweede klasser UNION.
Eerder waren de onderhandelingen afgesprongen en ook met Aalst kwam hij niet tot een akkoord. Bij Union wordt Guustje ploegmakker van twee andere gewezen Waasland-Beverenspelers, Gert-Jan Martens en Hervé Onana.

* KEVIN OSEI scoorde voor Carlisle in de Ligabeker tegen Chesterfield (3-1)

RB