StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (7 maart 2016)
* IVAN TRICKOVSKI speelt de terugronde van het seizoen 2015-2016 in de Cypriotische eerste klasse...een beetje een verrassing want bij LEGIA WARSCHAU speelde hij in de heenronde toch 11 competitiematchen en 6 matchen in de Europacup (telkens tweemaal tegen Club Brugge, Napels en Midtjylland). Hij verhuisde in januari naar AEK LARNACA. In de topper tegen Famagusta zorgde Trickovski voor de enige treffer en momenteel staat zijn club op plaats nummer twee, met één punt achterstand op leider Apoel Nicosia. De 28-jarige Macedoniër vindt in de Cypriotische competitie nog oude bekenden terug. MIJUSKO BOJOVIC speelt bij Paralimni en RONNY VAN GENEUGDEN is daar trainer. Opmerkelijk bij Paralimni is dat verdediger Bojovic topscorer van de ploeg is met vier goals. NDRI ROMARIC speelt dan weer bij Omonia Nicosia.

* GERVINHO heeft zijn start niet gemist in China, hij scoorde in de eerste competitiematch en zo won zijn club HEBEI op verplaatsing met 1-2.

* FC DENDER moet opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer. Nadat OHL Emilio Ferrera weghaalde werd THIERRY PISTER er trainer maar die gaf deze week zelf zijn ontslag omdat het niet klikte met de spelers.

* Ex-SK Beverenspeler JEAN CORNELIS werd vorige week het slachtoffer van een hartaanval en is sindsdien in coma. Cornelis was nog steeds aan de slag bij Anderlecht waar hij o.m. logistieke steun verleende aan de buitenlandse spelers.

RB