StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (22 juli 2017)

Vijf ex-spelers waren de afgelopen week aan de slag in de voorrondes van de Champions League en de Europa League.

THIBAULT MOULIN moest met Legia Warschau aan de slag tegen het Finse Mariehamm. In de heenronde speelde Moulin de volle negentig minuten in Finland en het werd er 0-3. In de thuismatch werd hem rust gegund(6-0).

KASIM DOUMBIA speelde met zijn club, het Ijslandse Hafnarfjordur tegen Vikinger uit de Far Oer en bleef thuis steken op 1-1. Maar Hafnarfjordur zette op de Far Oer de scheve situatie recht en won met 0-2. Doumbia speelde twee keer een volledige match.

IVAN TRICKOVSKI en AEK LARNACA won twee keer met de kleinste score tegen het Ierse Cork City en gaat dus ook door.

MOHAMAD GHADIR (uitkomend voor Hapoel Beer Sheeba) bracht een moeilijke opdracht tot een goed einde. Zij schakelden Honved Boedapest uit. Thuis wonnen de Israeliers met 2-1, in Hongarije werd het 2-3. Ghadir, die zowel bij Waasland-Beveren als Lokeren actief was, viel twee keer in.

Voor GYORGI ZHUKOV zit het Europees voetbal er op. In de eerste ronde was Zhukov er bij toen zijn club, Kariat Almaty het Litouwse Atlantas Klaipeda met 6-0 klopte. Door een blessure kon hij in de tweede ronde niet aantreden tegen het Albanese Skenderbeu dat te sterk bleek voor Almaty.

RB