StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

Gele ditjes, blauwe datjes
door Rudy Beck
                                             (8 augustus 2017)

In de tweede ronde van de Belgische Beker ging Bornem er verrassend uit tegen Robur Moerzeke. Arne Van Den Eynde bracht Bornem twee keer op voorsprong maar het werd uiteindelijk 2-2 en met de strafschoppen won Robur dat nu, opnieuw thuis, GR Katelijne ontvangt. GR Katelijne is een Antwerpse eerste provincialer.

Ook Melsele ging er met de strafschoppen uit tegen Zelzate. Jordy Cathoir miste een strafschop, bij Zelzate ondermeer Anouar Bousfia en doelman Brent Van Steelant. Zelzate moet nu naar Heist waar ex-WB-spelers Nicolas Oreye en Emre Ercyias dit seizoen actief zijn.

Londerzeel ging 0-0 gelijk spelen op La Louviere en won met de strafschoppen (6-7). Bij Londerzeel ondermeer Glenn Leemans, Daimy Deflem en Kenneth Stoclet. Londerzeel bekert verder op RWDM.

SK St-Niklaas verloor van Vlijtingen, Kruibeke op Olympia Wijgmaal waar Mike De Silva twee keer scoorde.

Trainer Bert D'Hont ging met Ronse vlot winnen op St-Gillis, het werd 0-3. Nu moet Deinze naar traditieclub Tilleur.

Fc Duffel met Leeroy De Keersmaecker in de basis en Ito Mavitidi die in de tweede helft mocht invallen, klopte Braine met 4-1 en ontvangt thuis het Waalse Tamines.

Sidy Ceesay miste ook zijn entree niet bij HSV Hoek. In een oefenpartij tegen Deinze vie hij in en zorgde bij zijn eerste baltoets voor de gelijkmaker. Het bleef 1-1

RB